Mercat setmanal de productes eco. Venda directa.Tots els dimecres de 9 a 14h a la Plaça de la Constitució, un mercat que està convertint-se en una cita setmanal important per als habitants d'Alzira, poble que poc a poc compta amb més adeptes a aquest tipus d'alimentació.

 

El projecte del mercat ecològic de venda directa, rep setmanalment a més de 200 persones i compte ja amb entre 12 i 15 productors que, cada dissabte, en la Plaça de l'Ermita traslladen els seus cultius, directament, de l'horta a la cistella de la compra dels consumidors. És un mercat referent, on pots trobar els millors productors ecològics de la zona. L'horari d'aquest mercat es de 9h a 14h.

 

Una iniciativa de Centre de cooperació i desenvolupament de la Universitat Politècnica de València, fa possible, que s'organitze aquest Mercat Agroecològic i de comerç just dela UPV, que es plena d'alumes, exalumnes i curiosos del món agroecològic el primer dijous de cada mes.

 

Mercat de la terra de Roca, celebrat el segon diumenge de cada mes a Roca (Pedania de Meliana), acaba d'iniciar la seua trajectoria, però no per això es un mercat menys important. Tots els caps de setmana que es celebra, montem, a més de totes les parades amb productes ecològics, un concert per a amenitzar tot el matí. L'horari és de 9h a 15h, i el concert sol tindré l'horari de 10h a 17h.

 

Una plaça plena de vida, moltes cares somrients i d'altres històries que uneixen l'horta més propera al barri de Benimaclet. El primer dissabte de cada mes es celebra el Mercat Ecomaclet a la plaça de Benimaclet (València). L'horari habitual es de 9h a 14h

 

Compra els teus prodcutes en la teua tenda Bio, o a la nostra plana web :)